Mentőöv 2001 Szaktanácsadó Bt.

Szolgáltatásaink

Környezetvédelem

„Vendég vagy a világban, és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virágja, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.”
(Wass Albert)

A környezetvédelem területén tevékenységünk rendkívül szerteágazó, sokrétű. Elsősorban vállalkozások/vállalatok környezetvédelmi kötelezettségeinek, céljainak megvalósításához biztosítunk szakmai, szakértői segítséget. Igyekszünk naprakészen követni a jogszabályok, szabványok változásait, azok alkalmazásához gyakorlati értelmezést nyújtunk. Megfelelő szakértelemmel, a hatályos előírások alkalmazásával végezzük munkánkat, legyen az akár engedélyeztetési eljárásokban történő közreműködés, akár hatósági adatszolgáltatás.

Tevékenységi körök...

Munkavédelem

„A valódi cselekvés mindig minőségi, a mennyisége - ha nem is elhanyagolható - alárendelt szerepet játszik.”
(Pilinszky János)

A munkavédelem célja, hogy szervezett munkavégzés keretében balesetek, foglalkozási ártalmak és megbetegedések ne következzenek be, függetlenül a munkavégzés szervezeti vagy tulajdoni formájától. A biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzéshez törvény biztosítja a jogot mindannyiunk számára. A munkavédelem területén cégünk segítséget nyújt a munkáltatók számára a munkavédelmi törvény által előírt kötelezettségek teljesítésében, a biztonságos munkavégzés megvalósításában.

Tevékenységi körök...

Tűzvédelem

„Jótékony a tűz ereje, amíg az ember bír vele.”
(Friedrich Schiller)

A tűz és az ember mindig is összetartoztak. A tűz felfedezése minden tekintetben megváltoztatta az emberi közösségek életét, minőségi ugrást jelentett az emberré válás folyamatában, hiszen használatával meleget teremthettek otthonukban, megsüthették az ételüket, eligazodhattak a sötétben és legyőzhették ellenségeiket. De a tűz veszedelmes, veszélyes és lehet fájdalmat okozó. A tűz, minden áldásával és veszélyével együtt, mindennapjaink részévé vált. Ha tiszteljük, okosan kezeljük, továbbra is barátunk marad. Napjainkban minden cégnek szigorú törvényi előírásoknak és szabályozásoknak kell megfelelnie a tűzvédelem területén. Ezeknek a szabályoknak a betartásához szeretnénk mi támogatást nyújtani az Önök cégeinek.

Tevékenységi körök...